Waarom tegels?

De keuze voor keramische tegels in huis is een hele logische – immers zijn er weinig materialen zo veelzijdig en duurzaam. Maar op de eerste plaats zijn tegels simpelweg een sfeermaker in huis. Met tegels leg je de basis voor elk interieur, welke stijl je ook kiest.

Sfeermaker

Vandaag de dag is er namelijk een ongekend tegelaanbod op elk denkbaar gebied. Zo kun je altijd de tegel vinden in de stijl én het budget dat bij jou past. Zeker door de eindeloze combinatiemogelijkheden kun je eenvoudig je eigen stijl creëren. Tegels bieden zowel op wand en vloer sfeer en karakter. Stijlvol, een lust voor het oog en perfect om je huis nog mooier te maken!

Waarom tegels

Onderhoudsvriendelijk

Maar er is meer.. Tegels zijn niet alleen mooi in huis, maar ook erg makkelijk. Niet alleen omdat ze makkelijk in ouderhoud en dus easy to clean zijn, maar ze zijn tevens waterdicht, kras-, slijt- en vlekbestendig. Hierdoor zijn ze niet alleen duurzaam, maar vooral ook erg hygiënisch. Voor een leven lang woonplezier!

Perfect in combinatie met vloerverwarming

En in combinatie met energiezuinige vloerverwarming zijn tegels ook nog eens bijzonder comfortabel. Steen is namelijk de beste geleider van warmte! Met gelijkmatige warmteverdeling voelt je huis nóg comfortabeler en aangenamer. Precies op die temperatuur die jij wilt hebben. Daarbij zijn er huidige technieken vloerverwarmingssystemen op de markt die bijzonder duurzaam zijn en dat al tegen zeer schappelijke prijzen waarbij je aanzienlijk minder energie verbruikt. En tijdens die warme zomerdagen is je vloer juist bijzonder koel en draagt óók dan bij aan een betere regulering van de temperatuur in huis. Dat maakt tegelvloeren niet alleen erg duurzaam vanwege de extreem lange levensduur doordat het nagenoeg niet slijt, maar vooral ook kostenbesparend als het gaat om je energieverbruik.

Waarom tegels

Daarom tegels!

Kortom: tegels zijn voor zowel voor wanden als vloeren een perfecte keuze. Natuurlijk in de badkamer en keuken, maar juist ook in de woonkamer of zelfs de slaapkamer. Stijlvol, een lust voor het oog en perfect om je huis nog mooier te maken!